Kamperen in Vledder

Veelzijdig – zo kun je Vledder en omgeving in één woord omschrijven. Vledder is een levendig esdorp met winkels, restaurants en unieke musea. Het dorp wordt omringd door maar liefst drie nationale parken. Natuur genoeg dus, in een gebied waar de geschiedenis in het landschap ligt besloten. Middeleeuwse dorpen als Diever, de prehistorische hunebedden van Havelte en het koloniale erfgoed van de Maatschappij van Weldadigheid – allemaal vertellen ze hun fascinerende verhaal.

Camping nabij Dwingelderveld
De regio is doorspekt met afwisselende wandel- en fietspaden. Dat vraagt om lange uitdagende tochten, over het Dwingelderveld bijvoorbeeld. Met op gezette tijden een welverdiende pauze. Een biertje op een gezellig terras, een cappuccino met huisgebakken taart in een sfeervol eetcafé – de tijd is aan u.
Voor stads vertier en leuke evenementen bent u in Meppel of Assen op de goede plek. En het pittoreske Giethoorn ligt slechts 20 kilometer verderop.

Op pad met de kinderen
Ook voor de kinderen zijn er heel wat attracties. Van zandverstuivingen zo ver het oog reikt in het Drents-Friese Wold tot een heus drakenpark in Ruinen.

Camping in Vledder
Alle bezienswaardigheden in de regio liggen op wandel- of fietsafstand en dat maakt camping De Bosrand tot een ideale uitvalsbasis voor een actieve en ontspannende vakantie.