Standplaatsen Camping

Een kleinschalige camping met riante standplaatsen – op zo’n plek bent u verzekerd van ruimte en rust. De standplaatsen van Camping De Bosrand zijn aan de achterzijde begrensd door bomen. Aan de voorzijde strekt zich een zonnig grasveld uit. Schaduw en zon zijn dus beide voorhanden en dat heeft z’n voordelen. Zo kunt u koffiedrinken met uw neus in de eerste warme lentezon en op een hete zomerdag de schaduw van de bomen opzoeken.

Natuurlijk kamperen
De standplaatsen zijn uitstekend onderhouden. Of u nu met een tentje, caravan of camper komt, bij De Bosrand kunt u natuurlijk kamperen op een gemoedelijke camping in het bos, waar u volop privacy heeft. En wifi. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein of op uw eigen standplaats. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Camping bij het bos
De Bosrand doet zijn naam eer aan: de camping meet anderhalve hectare en grenst pal aan het bos. U bent er omgeven door groen en toch zijn alle voorzieningen op loopafstand. Ideaal voor rustzoekers die willen genieten van een ontspannende vakantie. Natuurlijk kamperen en geen seizoensplaatsen.